Trapperengøring

Skræddersyet løsninger til trapperengøring på Sjælland

Hos Effektiv Service er der stor forskel på trappevask og trapperengøring. Hvor trappevask kun inkluderer rengøring af selve trappen, betyder trapperengøring, at vi inddrager alt det, der hører med til en trappeopgang. Det indebærer f.eks. gelænder, elevatordør, dørmåtter og hoveddøren. Vi udfører trapperengøring i alle slags bygninger på hele Sjælland. Således står vi til rådighed, når det drejer sig om rengøring af trapperne i ejerboligforeninger, andelsforeninger, erhvervsbygninger og mange andre af slagsen.

Hos effektiv service kan vi tilbyde:

Kompetente medarbejdere og høj tilfredshed

Vores medarbejdere har erfaring med rengøring af trapper i alt fra høje bygninger med brede trappegange til mindre trapper i institutioner og kontorfællesskaber.

Vi skræddersyer alle vores rengøringsaftaler, så du er sikker på at få den ønskede trapperengøring. Sammen lægger vi en plan for, hvordan, hvornår, og hvor ofte rengøringen skal udføres, så vi ved, hvad vi skal tage højde for af specielle ønsker, behov, pris og tid. Målet er altid, at du bliver glad og tilfreds med resultatet – og det vil vi gerne garantere, at du gør! Vi oplever altid, at vores kunder er meget tilfredse med vores service.

Kontakt os for et uforpligtende besøg, så vi kan levere et tilbud tilpasset jeres behov.

Få et tilbud