Flytterengøring

Grundig flytterengøring i boliger og erhvervsejendomme

Står du eller en anden, du kender midt i et flytterod, hvor flyttekasserne har overtaget hele boligen? Så er det højst sandsynligt ikke rengøringen, som lister sig op på listen over ting, du gerne vil nå, inden du skal være ude. Konsekventligt kan det hurtigt blive svært at overskue det faktiske rengøringsbehov. Hos Effektiv Service tilbyder vi at stå for flytterengøringen af din bolig, så du kun skal bekymre dig om selve flytningen.

Med os får du:

  • Nogle af markedets laveste priser – uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten
  • Vi rykker ud med kort varsel, hvis der er behov for det – vi kører samme dag ved hasteopgaver
  • Mange års erfaring, som gør, at kvaliteten er helt i top. Vi springer ikke over, hvor gærdet er lavest. Vi når fuldstændig i bund hver gang

Hos Effektiv Service er alle vores medarbejdere uddannede i at udføre professionel flytterengøring i alle former for ejendomme og boliger. Vi ved, hvad det kræver at få opgaven frit igennem syn, så du kan komme godt videre. Derfor er du garanteret en hurtig og effektiv service, når vi står for sin flytterengøring.

Hvad enten det er aftørring, gulvvask, vinduespudsning eller noget helt andet, kan vi tilbyde en professionel løsning inden for flytterengøring. Vores dygtige medarbejdere har stor erfaring og sørger for et rigtig flot resultat hver gang.

Få et tilbud