Dødsbo rydning og rengøring

Professionel rydning og rengøring af dødsbo

Overlad det hele til os i en periode af sorg – vi fortsætter med 25% tilbud på alle dødsboydelser resten af året.

I tilfælde af dødsfald i familien eller vennekredsen går man ikke kun en sørgelig tid i møde – man skal også forholde sig til en masse praktiske ting. Mange finder trøst i at hente professionel hjælp til dødsbo rydning og rengøring, der effektivt og respektabelt sætter ind, så boet kan stå klar til nye ejere. Vi ved, at det kan være en tung post at tage sig af, når man står midt i en sorgproces.

Hos Effektiv service tilbyder vi både dødsbo rydning og rengøring af boet. Vi kan hjælpe med ét af områderne, men I kan også trygt overlade det hele til os – så giver vi tilmed besparelse på prisen. Vores medarbejdere har mange års erfaring med dødsboer, og vi er altid meget respektfulde og grundige, når der skal ryddes ud. Derudover overholder og følger vi selvfølgelig alle retningslinjer, der er knyttet til corona.

Vi rydder hele boet og afleverer gerne ting til Røde Kors. På den måde kan møblerne skabe glæde i et andet hjem, og I slipper for at smide det hele til storskrald. Derudover sørger vi for, at der rengøres helt til bunds, så hjemmet er klar til at blive overtaget af nye ejere.

Det siger vores kunder:

Jørgen her.

I en periode af sorg valgte jeg at hyre effektiv til rydning af boet efter min bror. Efter hurtig dialog med leder Sakia – tømte de boet dagen efter. Det skal dog siges, at jeg alligevel har valgt effektiv trods den dårlige anmeldelse.
Hyr disse professionelle, imødekommende folk, hvis du ønsker hurtig og effektiv service.

– Kunde fra dødsboopgave

Vi har for anden gang brugt Effektivservice.dk til at rydde og rengøre en bolig i forbindelse med fraflytning, og de leverede igen præcis det aftalte arbejde til aftalt tid og pris. Ingen bøvl eller ballade, heller ikke hvis der er lidt mere af noget, end strengt taget aftalt. Flinke og friske unge mennesker, som det er en fornøjelse at have med at gøre!

Ole Henriksen

 

Helt i top fantastisk service. Jeg kontaktede effektivservice til toemning af doedsbo og de levede op til hvad de lover og behandlede mors ting med respekt. Fine mennesker og helt i top kommunikation. Og prisen var heller ikke til at slaa fra andre firmaer. Vi betalte enda mindre end hvad vi forvented som igen viser den helt i top service. Vil varmt anbefale dem i fremtiden. Tusinde tak til Bilal og effektiv service.

– Janni Haskin

Da vi stod i en kritisk situation, hvor vi havde behov for at få ryddet min søns mors lejlighed med meget kort varsel, kontaktede jeg EffektivService. Jeg fik en god og hurtig tilbagemelding. Vi lavede en aftale, og firmaet levede fuld op til navnet, da de inden for to dage ryddede lejligheden samt ydede en fuld tilfredsstillende rengøring. Professionel og effektiv service. Jeg var meget tilfreds.
– Ebbe Larsen

Stor tak for en rigtig fin indsats med tømning og rengøring af lejligheden. Det har været så fornemt. Virkelig en fin service hos dig med hurtig opkald ved vores forespørgsel og hele vejen igennem. Og ikke mindst stor tak til jeres medarbejdere, der virkelig har gjort et stort og flot arbejde i lejligheden. Det var en nydelse at komme ud til en fuldstændig tom og rengjort lejlighed. Det var en stor opgave, men de gjorde det med masser af flid og venlighed.
– Anja Klett

Jeg havde hyret Effektiv Service til at tømme boet efter min mor og kan i høj grad anbefale virksomheden. Hurtig tilbagemelding på min forespørgsel, venlig og professionel kommunikation, de kom til den aftalte tid og løste opgaven tilfredsstillende til den aftalte pris.
Kunde fra dødsboopgave

Jeg har lige været forbi min mors lejlighed en sidste gang for at sige farvel. I har virkeligt gjort et flot stykke arbejde. Jeg takker mange gange for den hurtige og professionelle hjælp, og de var så søde og effektive i morges da kælderen skulle tømmes. Tak

– Meriam Dalsbæk 

Hurtig service, effektiv oprydning og rengøring af dødsbo og dertil meget tiltalende, hjælpsomt team.

– Kunde fra dødsboopgave

Hej, jeg har idag brugt Effektiv Service. Meget positiv oplevelse. De kommer til tiden, de knokler r…. ud af bukserne. De er søde og meget høflige. De er også meget billige, fik tømt en 3 værelses lejlighed og et kæmpe kælderrum for 8700,-kr. Min allerstørste respekt for deres arbejde. Kan varmt anbefales og bruger dem helt sikkert igen hvis jeg får brug for det
– Martin Techt

Med os får du:

Uanset omfanget, garanterer vi en professionel og fleksibel service, der tager højde for særlige ønsker eller behov fra pårørende. Derfor er vi altid meget fleksible omkring vores tilbud på rengøring af dødsbo. Vi tager ansvar for alle opgaver – store som små.

Ved at indhente professionel hjælp letter man en stor byrde i en ulykkelig tid, hvor overskuddet ikke er ret stort.

Er du interesseret i at høre mere? Kontakt os på tlf. 71 74 50 75 eller på mail: info@effektivservice.dk for et uforpligtende besøg eller udfyld formularen, så vender vi tilbage med et skræddersyet tilbud.

Få et tilbud