Dødsborydning- og rengøring

Professionel rydning og rengøring af dødsbo

I tilfælde af dødsfald i familien eller vennekredsen går man ikke kun en sørgelig tid i møde, men der er også en række praktiske ting, man skal forholde sig og tage stilling til. Udover selve begravelsen efterlades der ofte et dødsbo, der skal rengøres og tømmes for indhold. For mange kan det være svært at forholde sig til, når man samtidigt skal bearbejde sin sorg. Derfor finder mange trøst i at indhente professionel hjælp, der effektivt og respektabelt sætter ind med grundig rengøring og tømning, så boet kan stå klar til nye ejere.

Med os får du:

Hos Effektiv Service har vi mange års erfaring med rengøring og rydning af dødsbo. Uanset omfanget, garanterer vi en professionel og fleksibel service, der tager højde for særlige ønsker eller behov fra pårørende. Vi har fuld forståelse for, at der for de pårørende er tale om en uoverkommelig situation, der kan være svær at navigere i. Derfor er vi altid meget fleksible omkring vores tilbud på rengøring af dødsbo.

Ved at indhente professionel hjælp letter man en stor byrde i en ulykkelig tid, hvor overskuddet ikke er ret stort.

Er du interesseret i at høre mere? Kontakt os på tlf. 71 74 50 75 eller på mail: info@effektivservice.dk for et uforpligtende besøg eller udfyld formularen, så vender vi tilbage med et skræddersyet tilbud.

Få et tilbud