Dødsborydning- og rengøring

Professionel rydning og rengøring af dødsbo

I tilfælde af dødsfald i familien eller vennekredsen går man ikke kun en sørgelig tid i møde, men der er også en række praktiske ting, man skal forholde sig og tage stilling til. Udover selve begravelsen efterlades der ofte et dødsbo, der skal rengøres og tømmes for indhold. For mange kan det være svært at forholde sig til, når man samtidigt skal bearbejde sin sorg. Derfor finder mange trøst i at indhente professionel hjælp, der effektivt og respektabelt sætter ind med grundig rengøring og tømning, så boet kan stå klar til nye ejere.

Jeg havde hyret Effektiv Service til at tømme boet efter min mor og kan i høj grad anbefale virksomheden.
Hurtig tilbagemelding på min forespørgsel, venlig og professionel kommunikation, de kom til den aftalte tid og løste opgaven tilfredsstillende til den aftalte pris.
Kunde fra dødsboopgave

Med os får du:

Hos Effektiv Service overholder og følger vi selvfølgelig alle retningslinjer, der er knyttet til corona. I kan derfor trygt indhente et tilbud på rengøring eller rydning af dødsbo.

Uanset omfanget, garanterer vi en professionel og fleksibel service, der tager højde for særlige ønsker eller behov fra pårørende. Derfor er vi altid meget fleksible omkring vores tilbud på rengøring af dødsbo. Vi tager ansvar for alle opgaver – store som små.

Ved at indhente professionel hjælp letter man en stor byrde i en ulykkelig tid, hvor overskuddet ikke er ret stort.

Er du interesseret i at høre mere? Kontakt os på tlf. 71 74 50 75 eller på mail: info@effektivservice.dk for et uforpligtende besøg eller udfyld formularen, så vender vi tilbage med et skræddersyet tilbud.

Få et tilbud