Dødsborydning- og rengøring

Professionel rydning og rengøring af dødsbo

I tilfælde af dødsfald i familien eller vennekredsen går man ikke kun en sørgelig tid i møde – man skal også forholde sig til en masse praktiske ting. Mange finder trøst i at hente professionel hjælp til dødsborydning- og rengøring, der effektivt og respektabelt sætter ind, så boet kan stå klar til nye ejere. Vi ved, at det kan være en tung post at tage sig af, når man står midt i en sorgproces.

Hos Effektiv service tilbyder vi både dødsborydning og rengøring af boet. Vi kan hjælpe med ét af områderne, men I kan også trygt overlade det hele til os – så giver vi tilmed besparelse på prisen. Vores medarbejdere har mange års erfaring med dødsboer, og vi er altid meget respektfulde og grundige, når der skal ryddes ud. Derudover overholder og følger vi selvfølgelig alle retningslinjer, der er knyttet til corona.

Vi rydder hele boet og afleverer gerne ting til Røde Kors. På den måde kan møblerne skabe glæde i et andet hjem, og I slipper for at smide det hele til storskrald. Derudover sørger vi for, at der rengøres helt til bunds, så hjemmet er klar til at blive overtaget af nye ejere.

Det siger vores kunder:

Stor tak for en rigtig fin indsats med tømning og rengøring af lejligheden. Det har været så fornemt. Virkelig en fin service hos dig med hurtig opkald ved vores forespørgsel og hele vejen igennem. Og ikke mindst stor tak til jeres medarbejdere, der virkelig har gjort et stort og flot arbejde i lejligheden. Det var en nydelse at komme ud til en fuldstændig tom og rengjort lejlighed. Det var en stor opgave, men de gjorde det med masser af flid og venlighed.
– Anja Klett

Jeg havde hyret Effektiv Service til at tømme boet efter min mor og kan i høj grad anbefale virksomheden. Hurtig tilbagemelding på min forespørgsel, venlig og professionel kommunikation, de kom til den aftalte tid og løste opgaven tilfredsstillende til den aftalte pris.
Kunde fra dødsboopgave

Med os får du:

Uanset omfanget, garanterer vi en professionel og fleksibel service, der tager højde for særlige ønsker eller behov fra pårørende. Derfor er vi altid meget fleksible omkring vores tilbud på rengøring af dødsbo. Vi tager ansvar for alle opgaver – store som små.

Ved at indhente professionel hjælp letter man en stor byrde i en ulykkelig tid, hvor overskuddet ikke er ret stort.

Er du interesseret i at høre mere? Kontakt os på tlf. 71 74 50 75 eller på mail: info@effektivservice.dk for et uforpligtende besøg eller udfyld formularen, så vender vi tilbage med et skræddersyet tilbud.

Få et tilbud