Ejendomsservice

Effektiv og professionel ejendomsservice – Fleksibel løsning

Leder du efter et kvalitetsbevidst servicefirma, der tilbyder kompetent ejendomsservice? Hos Effektiv Service leverer vi ejendomsservice til både beboelses- og erhvervsejendomme. Med en aftale om ejendomsservice får du en komplet serviceaftale, der sikrer en ren og velfungerende ejendom året rundt.

Ejendomme er ofte genstand for mange menneskers færden i det daglige. Derfor kan slid på materialer og urenheder – udendørs såvel som indendørs – ikke undgås. Med jævnlig ejendomsservice vedligeholdes ikke kun ejendommens funktionelle områder, men også de kosmetiske, som er med til at give et positivt og indbydende indtryk på udefrakommende. Vores medarbejdere er uddannede og specialiserede i at klare alle opgaver, som følger med effektiv ejendomsservice. Uanset, om der er tale om almen vedligeholdelse af materiale, inventar eller klargøring af lokaler, så har Effektiv Service den rette ekspertise til at klare opgaven til punkt og prikke.

Vores tilbud på ejendomsservice indeholder alle services, som normalt er forbundet med professionel og effektiv drift af en ejendom. Et tilbud på ejendomsservice gives altid efter et personligt møde og gennemgang af området.

Kontakt os for et skræddersyet tilbud, der passer til dine behov.

Få et tilbud